unser gaumenschmaus

Immer frisch uf dä Tisch!

Kleine Appetitanreger

Üsi  "Gaumä-Schmeichler"

Übers Gnüsser-Süppli 

Jede Tag e neue Gaumen-Schmeichler Überraschig

 9.5 / 11.5

 

Bunts Blattsalötli

Blattsalathüffeli querbeet mit

gröstete Kärne. Dräue es eins Curcuma-Knoblauch Salotsösseli

9.5

 

Gmischt`s Salötli

Frisches, Kunterbunts Gemüse-Salötli

11.5

 

Wurst küsst Käse Salat

Schweizer Stumpä mit Alpkäs vom Buxxer Malbun im eifach-oder bunt garniertä Salon-Nästli

18.5 / 21.5

 

Beefsteak Tartar

70 gr. feinstes Schweizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitämäna Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

19.5

 

  


Vegiehärz..

Burger „Kicher-Zwerg “

Feine huusgmachtä Paddy us Süesskartoflä & Kicherigä Àrbsä (Bio) mitere feinä 

Zitronä -Knoblauch-Gwürz Aioli, knackigem Gartä-Salot, Rucola, Tomate & Zwiblä . Natürli mit dickä Fritte & Bikinifigur-Kruutsalot derzue. Yammi!

24.5

 

Beyond Burger 

Dä Hype-Burger über dä alle redend...!

Dä Burger frisch vom Feld.....en Burger wo bim innibissä so saftig und kraftvoll schmeckt wie Fleisch aber nur us Pflanze bestoht! Mir findend de Vegani Burger Hammer- und er schmeckt au üserer Umwelt guet! wirklich sehr z`empfehlä :-)

Er isch g`füllt mit knackigem Salot, Essiggurkä, rotä Zwibläring, tomate & feinem Huussösseli.

Logo gits dicki Frittä & Bikinifigur Kruutsalot derzue!

26.5

 

Käs-Salötli

eins Käs-Salötli mit Alpakas vom Buxxer-Malbun im grüene Salotbeetli oder kunterbunt garniert

18.5 / 21.5

 

"Üsi Börger"

unsere Foodlover-Hamburger

einfach Auge zue & inne bissä J

Was will ma do no meh?!

Logo: me will dicki Fritte dazue ..... und en würzige Bikini-Figur Kruutsalot! So muas das sii, gäll J

Burger "leichtes Gepäck"

140 gr. feinstes Rindfleisch vo de Region mit knackigem Garte-Salot, Bergkäs, Essiggurke, Tomate, Zwiebelring & Huus-Sosse. Alles zämmä lecker ipackt imene Farmer Bun

26.5

  

Burger "sündiger Alvier"

2 x 140 gr. feinstes, gegrilltes Rindfleisch vo de Region, mit knusprigem Speck,Bergkäs,Zwiebelringe,knackiger Garten-Salat,Tomaten, Essiggurken &

"sündiger Burgersauce", alles zähme iiklämmt i üsem legendäre Aktivkohle Black-Bun 

32.5 

  

 Burger "Hawaii-Curry"

140 gr. feinstes Rindfleisch vo de Region mit knackigem Gartä-Salot, Essiggurke, Tomate, rote Zwibläring & leckerem Banana-Currysösseli :-) fein iiklämmt imana Weizäkeim-Bun

27.5


Für üseri Zwerge

 

Zwergen-Teller

dicke Fritten oder Kroketten,

natürlich mit Sösseli

7.5

 

Schnitzeli vom Süüli

paniert oder nature und

natürlich mit dicken Fritten

12.5

 

Chicken-Nuggets

aus Schweizer Poulet, paniert, mit dicken Fritten und Sösseli

14.5

 

 

Äs Stuck Fleisch Ufer Teller...

Hämmer klaro au do :-)

 

 

Schweins-Schnitzeli

Schweinsschnitzel fein paniert, mit Preiselbeeri, mitemene feine Ofä-Härdöpfel vum Saxhof in Buxx, mitere würzigä Creme Fraiche und Salotnästli

26.5

 

Schweins-Steak

Vom "Grabser Süüli" mitemene würzigä, huusgmachte Gwürzbutter, tschillt zart mit dicke Pommes und Gmües

34.5

 

Rumpsteak us em Beefer

 200 Gramm feins Rumpsteak vom

"Rindli us de Region" räcklet sich gnüsslich ufem heissä Stei und bädalet gnüsslich nochem abschniidä in 2 Sösseli. Derzue gits dicki Frittä - oder - Rösti-Krokette, ganz wie du magsch

42.5

 

 Rindsfilet us em Beefer

Es zarts schwiizer Rindsfilet sünnelet sich bi 800 Grad im Beefer und überchunnt so e unverkennbari Kruste mit feinäm Aroma. Serviert mit 2 Sösseli und üsernä legendäre dickä Frittäna

49.5

  

Beefsteak Tartar

130 gr. feinstes schwiizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitemene Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

29.5

 

Huus-Cordonbleu "Alvier"

vom "Grabser-Süüli", herzhaft g`füllt mit würzigem Speck, Zwieblä & Alpkäs vom Buxxer Malbun. Mit dickä Pommes und Salotnästli

 

38.5