Äs genussvoll`s Willkommä im Hölzig  :-)

Üsers Gnüsser-Süppli 

Jede Tag e neue Gaumen-Schmeichler Überraschig

 10.5

 

Bunts Blattsalötli

Blattsalötli querbeet amene feinä

Zitronä-Knoblauch Salotsösseli,

kreativ serviert im Knuspre-Chörbli

10.5

 

...mit Eierstückli drüber

12.5

 

.....mit Eierstückli & Speck drüber

14.5

 

 

Heisses Tomme-Käsli

Äs feins Tomme-Käsli ladet mit Werdabärger Bienähonig & Baumnuss zur cremigä Gschmacks-Explosion ii. Kennsch nonig?

Unbedingt probierä :-)

15.5

 

Gwürz-Täschli

Dia feinä Gwürz-Täschli sind ä Gaumä-Explosion! A g`schmackigi Füllig us Rindsfilet "us de Region" mit gröstetem Brot, Zimt & viiielnä andernä Gwürz, sind de Knaller! Viel spass bim "schnäuggä"

16.5

 

Beefsteak Tartar

70 gr. feinstes Schweizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitämäna Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

21.5

üseri "Gnuss-Werkstatt" Burger

einfach Auge zue & inne bissä J

Was will ma do no meh?!

Logo: me will dicki Fritte dazue ..... und en würzige Bikini-Figur Kruutsalot! So muas das sii, gäll J

Burger "leichtes Gepäck"

140 gr. feinstes Rindfleisch vo de Region mit knackigem Garte-Salot, Bergkäs, Essiggurke, Tomate, Zwiebelring & Huus-Sosse. Alles zämmä lecker ipackt imene Farmer Bun

28.5

 

Beyond Burger 

Dä Hype-Burger über dä alle redend...!

Dä Burger frisch vom Feld.....en Burger wo bim innibissä so saftig und kraftvoll schmeckt wie Fleisch aber nur us Pflanze bestoht! Mir findend de Vegani Burger Hammer- und er schmeckt au üserer Umwelt guet! wirklich sehr z`empfehlä :-)

Er isch g`füllt mit knackigem Salot, Essiggurkä, rotä Zwibläring, tomate & feinem Huussösseli.

Logo gits dicki Frittä & Bikinifigur Kruutsalot derzue!

28.5  

 

Burger "sündiger Alvier"

2 x 140 gr. feinstes, gegrilltes Rindfleisch vo de Region, mit knusprigem Speck,Bergkäs,Zwiebelringe,knackiger Garten-Salat,Tomaten, Essiggurken &

"sündiger Burgersauce", alles zähme iiklämmt i üsem legendäre Aktivkohle Black-Bun 

34.5 

 


Für üseri Zwerge

 

Zwergen-Teller

dicke Fritten oder Rösti-Pommes,

natürlich mit Sösseli

7.5

 

Schnitzeli vom Süüli

paniert oder nature und

natürlich mit dicken Fritten

12.5

 

Chicken-Nuggets

aus Schweizer Poulet, paniert, mit dicken Fritten und Sösseli

14.5

 

 

Für üsi Grossa...

  

Beefsteak Tartar

130 gr. feinstes schwiizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitemene Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

31.5 

dicki Fritte derzuä zum "schnabbulierä"

5.5

 

 

 

Beschwippt`s Pouletbrüstli 

Das zarti schwiizer Pouletbrüstli wird ganz lässig mit Gin-Tonic & anara würzig-zitronigä Marinada über längeri ziit niedertemperatur-gaaret. Danoch juckts no schnell -schwupps- in Beefer. Döt chrüselet`s schön und es git ä feine Chrustä. Schön serviert ufem heissa Stei mit 2 Sösseli & dickä Frittä

34.5

 

Schweins-Steak

200 gramm saftigs Schwiinssteak vom"Grabser Süüli"wo verussi hät dörfä, serviert ufem heissä Stei mit 2 Sösseli und üsernä feinä dickä Frittä

36.5

 

Rindsfilet-Spitzli

Die feinä Rindsfiletspitzli vom Rindli

"us de Region" planschend fröhlich imenä G`Würz-Jack Daniels Rahmsösseli wo mit Banana & Muskatblüata abgerundet isch. Serviert wird dä Gaumäschmaus mit knusprigä Rösti-Krokettä & Gmües,

frisch vom Gmüesbuurli 

47.5

 

Rindsfilet us em Beefer

Es zarts schwiizer Rindsfilet sünnelet sich bi 800 Grad im Beefer und überchunnt so e unverkennbari Kruste mit feinäm Aroma. Serviert mit 2 Sösseli und üsernä legendäre dickä Frittäna

49.5

 

 

G`mües

Äs Portiönli frisches Gmües vom Gmüesbuur

5.5

 

Neu:

Trüffel-Pommes

Du wettisch lieber Trüffel-Pommes, statt "normali" Pommes? Keis Ding! gäget en kliinä Ufpriis kriegsch du das, was du willsch :-)

+ 3.5