unser gaumenschmaus

Immer frisch uf dä Tisch!

Muul-Närrisch-Macher :-)

Üsi  "Gaumä-Schmeichler"

Übers Gnüsser-Süppli 

Jede Tag e neue Gaumen-Schmeichler Überraschig

 10.5

 

Bunts Blattsalötli

Blattsalathüffeli querbeet amene feinä Knoblauch-Sesam Salotsösseli

und Cashewnüss

9.5

 

 

Chicken Tonnato

Pouletbrüstli "us de Region" wird bi üs zart Sous-Vide gaaret & denn ganz dünn ufgschnittä. Drüber kennt äs feins Thunfischsösseli miteme hauch Zitronä. 

Selber iigleiti Salzzitronä-Schiibli & Kapera rundend das Gedichtli vonere Vorspiis ab.

18.5

 

Beefsteak Tartar

70 gr. feinstes Schweizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitämäna Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

19.5


Vegiehärz..

 

 

Beyond Burger 

Dä Hype-Burger über dä alle redend...!

Dä Burger frisch vom Feld.....en Burger wo bim innibissä so saftig und kraftvoll schmeckt wie Fleisch aber nur us Pflanze bestoht! Mir findend de Vegani Burger Hammer- und er schmeckt au üserer Umwelt guet! wirklich sehr z`empfehlä :-)

Er isch g`füllt mit knackigem Salot, Essiggurkä, rotä Zwibläring, tomate & feinem Huussösseli.

Logo gits dicki Frittä & Bikinifigur Kruutsalot derzue!

26.5

 

Capuns "die wilde Gärtnerin"

Ganz e feini Sach & en echti Spezialität! Dia Capuns-Päckli paddelnd im würzigä Wiisswy-Rahmsösseli ummanand und lönd`s sich guet goh. Mitere feinä Käs-Mischig vu da Chäsi in Grabs gratiniert, ich das en wahrä Vegetarischa Gaumäschmeichler & nöd nur beliebt bi de grüenä Hasä!

28.5

 

 

Fein für gross & klii!

üseri "Gnuss-Werkstatt" Burger

einfach Auge zue & inne bissä J

Was will ma do no meh?!

Logo: me will dicki Fritte dazue ..... und en würzige Bikini-Figur Kruutsalot! So muas das sii, gäll J

Burger "leichtes Gepäck"

140 gr. feinstes Rindfleisch vo de Region mit knackigem Garte-Salot, Bergkäs, Essiggurke, Tomate, Zwiebelring & Huus-Sosse. Alles zämmä lecker ipackt imene Farmer Bun

26.5

  

Burger "sündiger Alvier"

2 x 140 gr. feinstes, gegrilltes Rindfleisch vo de Region, mit knusprigem Speck,Bergkäs,Zwiebelringe,knackiger Garten-Salat,Tomaten, Essiggurken &

"sündiger Burgersauce", alles zähme iiklämmt i üsem legendäre Aktivkohle Black-Bun 

34.5 

  

 Burger "Eryk`s Rindvieh"

Feini Rinds-Zigünerli anere würzigä Knoblauch-Trüffel-Aioli. Beleit isch de edle Burger mit buntä Blattsalötli & Tomatä, rotä Zwibläring & Essiggurkä. Iipackt imene yammi Weizäkeim-Bun

34.5


Für üseri Zwerge

 

Zwergen-Teller

dicke Fritten oder Rösti-Pommes,

natürlich mit Sösseli

7.5

 

Schnitzeli vom Süüli

paniert oder nature und

natürlich mit dicken Fritten

12.5

 

Chicken-Nuggets

aus Schweizer Poulet, paniert, mit dicken Fritten und Sösseli

14.5

 

 

Für üseri Fleisch-Tiger

Hämmer klaro au öppis do :-)

 

 

"Kuh-Stall" Capuns

Capuns wia`s sii müend: mit feinä Bündnerfleisch- Rohschinkä- & Salsizstückli ir Füllig & fett mit Käs überbachä. Au do derzue git`s äs feins Roseblüete-Öpfelmues

31.5

 

Schweins-Steak

Vom "Grabser Süüli" mitemene würzigä, huusgmachte Gwürzbutter, tschillt zart mit dicke Pommes und Gmües

34.5

 

Pouletbrüstli "sous vide"

Äs zarts schwiizer Pouletbrüstli wo über längeri ziit niedertemperatur-gaaret wordä isch und danoch -schwupps- no schnell in Beefer juckt. Döt chrüselet`s schön und es git ä feine Chrustä. Schön serviert ufem heissa Stei mit 2 Sösseli & dickä Frittä

31.5

 

Zigünerli 

Würzigi Rinds-Zigünerli "us de Region" tummlend sich ufem Teller mit witzigä Rösti-Pommes und Gemüse frisch vum Gmüesbuur 

43.5

 

Rindsfilet us em Beefer

Es zarts schwiizer Rindsfilet sünnelet sich bi 800 Grad im Beefer und überchunnt so e unverkennbari Kruste mit feinäm Aroma. Serviert mit 2 Sösseli und üsernä legendäre dickä Frittäna

49.5

  

Beefsteak Tartar

130 gr. feinstes schwiizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitemene Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

29.5

 

Huus-Cordonbleu "Alvier"

vom "Grabser-Süüli", herzhaft g`füllt mit würzigem Speck, Zwieblä & Alpkäs vom Buxxer Malbun. Mit dickä Pommes und  grüenem Salotnästli

39.5