Üsers Gnüsser-Süppli
Jede Tag e neue Gaumen-Schmeichler Überraschig
10.5
Bunts Blattsalötli
Blattsalötli querbeet amene feinä
Zitronä-Knoblauch Salotsösseli,
kreativ serviert im Knuspre-Chörbli
10.5
...mit Eierstückli drüber
12.5
.....mit Eierstückli & Speck drüber
14.5
Heisses Tomme-Käsli
Äs feins Tomme-Käsli ladet mit Werdabärger Bienähonig & Baumnuss zur cremigä Gschmacks-Explosion ii. Kennsch nonig?
Unbedingt probierä :-)
15.5
Gwürz-Täschli
Dia feinä Gwürz-Täschli sind ä Gaumä-Explosion! A g`schmackigi Füllig us Rindsfilet "us de Region" mit gröstetem Brot, Zimt & viiielnä andernä Gwürz, sind de Knaller! Viel spass bim "schnäuggä"
16.5
Beefsteak Tartar
70 gr. feinstes Schweizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitämäna Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot
21.5
einfach Auge zue & inne bissä J
Was will ma do no meh?!
Logo: me will dicki Fritte dazue ..... und en würzige Bikini-Figur Kruutsalot! So muas das sii, gäll J
Burger "leichtes Gepäck"
140 gr. feinstes Rindfleisch vo de Region mit knackigem Garte-Salot, Bergkäs, Essiggurke, Tomate, Zwiebelring & Huus-Sosse. Alles zämmä lecker ipackt imene Farmer Bun
28.5
Beyond Burger
Dä Hype-Burger über dä alle redend...!
Dä Burger frisch vom Feld.....en Burger wo bim innibissä so saftig und kraftvoll schmeckt wie Fleisch aber nur us Pflanze bestoht! Mir findend de Vegani Burger Hammer- und er schmeckt au üserer Umwelt guet! wirklich sehr z`empfehlä :-)
Er isch g`füllt mit knackigem Salot, Essiggurkä, rotä Zwibläring, tomate & feinem Huussösseli.
Logo gits dicki Frittä & Bikinifigur Kruutsalot derzue!
28.5
Burger "sündiger Alvier"
2 x 140 gr. feinstes, gegrilltes Rindfleisch vo de Region, mit knusprigem Speck,Bergkäs,Zwiebelringe,knackiger Garten-Salat,Tomaten, Essiggurken &
"sündiger Burgersauce", alles zähme iiklämmt i üsem legendäre Aktivkohle Black-Bun
34.5
Zwergen-Teller
dicke Fritten oder Rösti-Pommes,
natürlich mit Sösseli
7.5
Schnitzeli vom Süüli
paniert oder nature und
natürlich mit dicken Fritten
12.5
Chicken-Nuggets
aus Schweizer Poulet, paniert, mit dicken Fritten und Sösseli
14.5
Beefsteak Tartar
130 gr. feinstes schwiizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitemene Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot
31.5
& dicki Fritte derzuä zum "schnabbulierä"
5.5
Beschwippt`s Pouletbrüstli
Das zarti schwiizer Pouletbrüstli wird ganz lässig mit Gin-Tonic & anara würzig-zitronigä Marinada über längeri ziit niedertemperatur-gaaret. Danoch juckts no schnell -schwupps- in Beefer. Döt chrüselet`s schön und es git ä feine Chrustä. Schön serviert ufem heissa Stei mit 2 Sösseli & dickä Frittä
34.5
Schweins-Steak
200 gramm saftigs Schwiinssteak vom"Grabser Süüli"wo verussi hät dörfä, serviert ufem heissä Stei mit 2 Sösseli und üsernä feinä dickä Frittä
36.5
Rindsfilet-Spitzli
Die feinä Rindsfiletspitzli vom Rindli
"us de Region" planschend fröhlich imenä G`Würz-Jack Daniels Rahmsösseli wo mit Banana & Muskatblüata abgerundet isch. Serviert wird dä Gaumäschmaus mit knusprigä Rösti-Krokettä & Gmües,
frisch vom Gmüesbuurli
47.5
Rindsfilet us em Beefer
Es zarts schwiizer Rindsfilet sünnelet sich bi 800 Grad im Beefer und überchunnt so e unverkennbari Kruste mit feinäm Aroma. Serviert mit 2 Sösseli und üsernä legendäre dickä Frittäna
49.5
G`mües
Äs Portiönli frisches Gmües vom Gmüesbuur
5.5
Neu:
Trüffel-Pommes
Du wettisch lieber Trüffel-Pommes, statt "normali" Pommes? Keis Ding! gäget en kliinä Ufpriis kriegsch du das, was du willsch :-)
+ 3.5