unser gaumenschmaus

Immer frisch uf dä Tisch!

Muul-Närrisch-Macher :-)

Üsi  "Gaumä-Schmeichler"

Übers Gnüsser-Süppli 

Jede Tag e neue Gaumen-Schmeichler Überraschig

 9.5 / 11.5

 

Bunts Blattsalötli

Blattsalathüffeli querbeet mit

gröstete Kärne. Därzue es feins

Orangä-Curry Salotsösseli

9.5

 

Härbst-Salötli

Härbstlichs Rucola-Salötli mit feinä Parmesan Spöh & brotäna, in Knoblauchbutter gschwänktä Champignons

15.5

 

Glücks-Täschli

Huusgmachti Glücks-Täschli fein g`füllt mit Liebi & "Grabser Süüli". Diä Täschli sind innä würzig und ussä knusprig & teilend sich dä Teller mit Culinarium Rohschinkä wo genüsslich mit Schwarzbier massiert worda isch. Natürli isch äs grünes Salotnästli debii

18.5

 

Beefsteak Tartar

70 gr. feinstes Schweizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitämäna Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

19.5


Vegiehärz..

Burger „Kicher-Zwerg “

Feine huusgmachtä Paddy us Süesskartoflä & Kicherigä Àrbsä (Bio) mitere feinä 

Zitronä -Knoblauch-Gwürz Aioli, knackigem Gartä-Salot, Rucola, Tomate & Zwiblä . Natürli mit dickä Fritte & Bikinifigur-Kruutsalot derzue. Yammi!

24.5

 

Beyond Burger 

Dä Hype-Burger über dä alle redend...!

Dä Burger frisch vom Feld.....en Burger wo bim innibissä so saftig und kraftvoll schmeckt wie Fleisch aber nur us Pflanze bestoht! Mir findend de Vegani Burger Hammer- und er schmeckt au üserer Umwelt guet! wirklich sehr z`empfehlä :-)

Er isch g`füllt mit knackigem Salot, Essiggurkä, rotä Zwibläring, tomate & feinem Huussösseli.

Logo gits dicki Frittä & Bikinifigur Kruutsalot derzue!

26.5

Fein für gross & klii!

üseri "Gnuss-Werkstatt" Burger

einfach Auge zue & inne bissä J

Was will ma do no meh?!

Logo: me will dicki Fritte dazue ..... und en würzige Bikini-Figur Kruutsalot! So muas das sii, gäll J

Burger "leichtes Gepäck"

140 gr. feinstes Rindfleisch vo de Region mit knackigem Garte-Salot, Bergkäs, Essiggurke, Tomate, Zwiebelring & Huus-Sosse. Alles zämmä lecker ipackt imene Farmer Bun

26.5

  

Burger "sündiger Alvier"

2 x 140 gr. feinstes, gegrilltes Rindfleisch vo de Region, mit knusprigem Speck,Bergkäs,Zwiebelringe,knackiger Garten-Salat,Tomaten, Essiggurken &

"sündiger Burgersauce", alles zähme iiklämmt i üsem legendäre Aktivkohle Black-Bun 

34.5 

  

 Burger "Chicken-Lover"

Äs zarte Pouletbrüstli im feinä Trüffel-Aioli Mänteli mit Rucola & anderna Blattsalötli sind echt edel mit Tomate, rot Zwibläring & Essiggurkä unterwägs-fein iiklämmt imana Weizäkeim-Bun

31.5


Für üseri Zwerge

 

Zwergen-Teller

dicke Fritten oder Kroketten,

natürlich mit Sösseli

7.5

 

Schnitzeli vom Süüli

paniert oder nature und

natürlich mit dicken Fritten

12.5

 

Chicken-Nuggets

aus Schweizer Poulet, paniert, mit dicken Fritten und Sösseli

14.5

 

 

Für üseri Fleisch-Tiger

Hämmer klaro au öppis do :-)

 

 

Schweins-Schnitzeli

Schwiinsschnitzeli vom "Grabser Süüli"

fein paniert, mit Preiselbeeri, därzue gits knusprigä Rösti-Krokettä und äs grüens Salotnästli

26.5

 

Schweins-Steak

Vom "Grabser Süüli" mitemene würzigä, huusgmachte Gwürzbutter, tschillt zart mit dicke Pommes und Gmües

34.5

 

Pouletbrüstli "sous vide"

Äs zarts schwiizer Pouletbrüstli wo über längeri ziit niedertemperatur-gaaret wordä isch und danoch -schwupps- no schnell in Beefer juckt. Döt chrüselet`s schön und es git ä feine Chrustä. Schön serviert ufem heissa Stei mit 2 Sösseli & dickä Frittä

29.5

 

Entrecote usem Beefer 

 

Ä feins, 200 Grämmig`s Entrechte vom schwiizer Rindli freut sich druf, di kännä z`lärnä :-)

Natürli chunnt`s nöd allei dahär:

2 Sösseli & dicki Frittä sind mit vu de partie....

47.5

 

Rindsfilet us em Beefer

Es zarts schwiizer Rindsfilet sünnelet sich bi 800 Grad im Beefer und überchunnt so e unverkennbari Kruste mit feinäm Aroma. Serviert mit 2 Sösseli und üsernä legendäre dickä Frittäna

49.5

  

Beefsteak Tartar

130 gr. feinstes schwiizer Rindfleisch-Tartar, je nach Gusto, mild, würzig oder scharf. Natürlich mitemene Schuss Cognac, serviert mit Butter und krossem, warmen Toastbrot

29.5

 

Huus-Cordonbleu "Alvier"

vom "Grabser-Süüli", herzhaft g`füllt mit würzigem Speck, Zwieblä & Alpkäs vom Buxxer Malbun. Mit dickä Pommes und  grüenem Salotnästli

39.5